Portfolio

Benieuwd naar wat ik allemaal al heb gemaakt en naar mijn workshops? Scroll dan lekker door naar onder om dit te ontdekken. Wil je meer weten? Stuur dan een berichtje via mijn contactpagina .

Sjablonen voor krijtstifttekeningen (ontwerp)

In opdracht maak ik ontwerpen voor krijtstifttekeningen. Maar wat is een krijtstifttekening eigenlijk? Heel simpel: vrolijke tekeningen op glas / ramen van een huis, school of winkel. Op elk glas oppervlak kun je een krijtstifttekening (ook wel raamtekening genoemd) maken. Je kan ze zelf uit de vrije hand tekenen, echter is dat toch wel best lastig. Vandaar dat je steeds vaker ziet dat er kant en klare ontwerpen ter download aangeboden worden om na te kunnen maken. Deze ontwerpen maak ik dus ook. Hier zie je mij aan de slag bij Carnavals winkel Oeteljee in Den Bosch. Voor de carnaval heb ik sjablonen ontworpen die verkocht werden in deze winkel. Als promotie heb ik destijds op de winkelruiten de carnavals krijtstifttekeningen gemaakt. 

Wil je een ontwerp op maat voor een speciale gelegenheid (zoals een geboorte, verjaardag, feest, verhuizing of je bedrijf): dat kan! Klik door naar mijn 'Hoe werkt dat een op maat gemaakte krijtstifttekening' pagina voor meer informatie!

Daarnaast heb ik in het verleden een grote webshop in sjablonen voor krijtstifttekeningen gehad. Welke er allemaal waren kun je vinden op mijn pagina sjablonen voor krijtstifttekeningen.

Wholesale : 

De sjablonen zijn nog steeds verkrijgbaar voor de verkoop in jouw webshop. Zo worden ze nu o.a. verkocht bij Webshop Ladybug (zie dit voorbeeld). Wil jij dat ook?! Mail me voor meer informatie.

De sjablonen voor krijtstifttekeningen verkoop ik nog in mijn Etsy shop!

Printable (ontwerp)

Voor speciale gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een geboorte, maar ik graag in opdracht een speciaal aandenken. Zoals de poster: 'Born to be a super brother'. Hierin zijn veel mogelijkheden die ik op verzoek graag voor je maak.

Niet alles maak ik in opdracht, ik maak ook veel voor persoonlijk gebruik. Mijn ontwerp talenten zet ik graag in voor het maken van bijvoorbeeld diploma's voor kinderfeestjes, posters voor opa's & oma's, juffen kado's, beloningskaarten en nog veel meer. Deze hou ik niet voor mezelf maar deel ik via mijn Pinterest account. Op mijn freebie bord kun je ze allemaal terug vinden en ook downloaden voor eigen gebruik. Uiteraard maak ik ze ook graag in opdracht voor jou.

Workshops 

Voor Mama Doet  organiseerde ik een aantal keer per jaar een leuke workshop: Raamtekening & Handlettering. Zo leerde ik de deelnemers de basisbeginselen van handlettering. Met behulp van een aantal oefeningen gingen ze zelf aan de slag. Daarna volgden er tips voor het maken van een eigen ontwerp. Een ontwerp dat als basis diende voor de raamtekening. De raamtekening maakten de deelnemers uiteindelijk ook zelf op het glas van een fotolijst. Zo namen ze aan het einde van de workshop een eigen ontwerp voor handlettering en raamtekening mee naar huis. 

Hieronder vind je een aantal foto's van een workshop. Ook kun je via mijn youtube kanaal een leuk filmpje van een workshop vinden.

Persberichten

Voor de school van mijn zoontje verzorg en schrijf ik vaak zelf de persberichten. Zo heb ik contact met de lokale kranten. Het is mijn taak om, in overleg met de school, nieuws over de school zo goed mogelijk toe te lichten. Tevens zorg ik er voor dat er frequent extra informatie (over bv thema's en gebeurtenissen op school) verstrekt worden aan de pers. Hierbij bewaak ik dat dit op een goede manier verwoord en / of afgebeeld zal worden.

Voorbeelden van persberichten kun je vinden in de Rosbode. Klik maar eens door naar een artikel over het nieuwe BSO lokaal of over de jaarlijkse sponsorloop van de school