Krijtstifttekening op maat

Je hebt interesse in een krijtstiftekening op maat voor op je eigen raam, voor vrienden of voor je winkel, bedrijf of iets anders. Dan ben je bij mij aan het goede adres! Hieronder lees je de werkwijze, dan weet je wat je kan verwachten en wat de kosten zijn.

Ontwerp: Ik kan ontzettend veel voor je maken: van handlettering teksten met tekeningen (doodles) tot strakke lettertypes en designs (zie voorbeelden op mijn sjablonen pagina en op deze pagina). Maar wat het uiteindelijk gaat worden is natuurlijk helemaal afhankelijk van jullie smaak. Hierdoor is het handig als je een aantal voorbeelden door geeft van jullie smaak (b.v. aan de hand van een verborgen Pinterest bord waar je mij toegang tot geeft). Dan kan ik zien wat jullie smaak is en kan ik daar een ontwerp op maken. Tevens is het ook fijn om te weten wat er, naast de tekening, op het ontwerp moet komen te staan. Een heleboel informatie die nodig is om jouw speciale ontwerp te maken.

Werkwijze: Nadat je hebt doorgegeven dat ik voor je mag werken en ik de gevraagde informatie van je heb ontvangen, ga ik aan de slag. Binnen 2 weken zet ik een eerste ontwerp op en mail dat naar je toe. Hierop kan je 1 maal een aanpassing doen. Je geeft mij feedback en ik maak de gewenste aanpassing(en). Probeer hierbij zo concreet en uitgebreid mogelijk in je reacties te zijn. Opmerkingen zoals 'dat vind ik niet leuk' is helaas niet toereikend genoeg. Dus probeer te omschrijven wat je dan precies niet leuk vind, zoals bijvoorbeeld de kleur, vorm, lettertype, enzovoorts. Daarmee kan ik dan verder de aanpassingen doen. 

Ben je tevreden over je ontwerpvoorstel, dan zijn er 2 opties: 

1) ZELF DOEN: Met het ontwerp kun je jouw eigen krijtstifttekening ontwerp maken. Je ontvangt deze als download, samen met instructies. 

2) LATEN DOEN: Ik kom bij je thuis / bedrijf om de krijtstifttekening op jouw raam te plaatsen. Datum en tijd gaat natuurlijk in overleg. Tijdsduur van het plaatsen: ongeveer een uur. Woon je, of zit je bedrijf in een straal van 10 km rondom Rosmalen, dan kom ik zonder KM vergoeding bij je langs. Zo niet, dan berekenen we van te voren wat je nog extra kwijt bent aan mijn reiskosten vergoeding.

Kosten:

Ontwerp krijtstifttekening op maat, A4

A4 formaat, ongeveer 21 cm x 29,7 cm

€ 20,00

Ontwerp krijtstifttekening op maat, A2

A2 formaat, ongeveer 42cm x 59,4 cm

€ 25,00

Ontwerp krijtstifttekening op maat, A0

A0 formaat, ongeveer 84,1 cm x 118 cm

€ 30,00

Aanbrengen krijtstifttekening op jouw raam

A4 formaat:


€ 15,00

A2 formaat:

€ 17,50

A0 formaat:

Mogelijk in de kleuren wit, blauw, groen, geel en rood.

€20,00

* Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW. Tevens zijn de ontwerpen niet volledig blad vullend.


Overtuigd?!

Stuur me dan een berichtje met je wensen voor een krijtstifttekening op maat.